Teknomar ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı

Teknomar, medikal sektörünün ilk ve tek hibrit fuarı olan Expomed Eurasia Fuarı’nda yeni ürünlerini fuar katılımcılarına ve ziyaretçilerine tanıttı. Teknomar, fuar boyunca ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Teknomar ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı

Sağlık sektörünün buluşma noktası olan Expomed Eurasia Fuarı, 5-7 Kasım tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Fuarda, tıbbi analiz, teşhis, tedavi, koruma, rehabilitasyon, laboratuvar ürün, cihaz, sistem, teknoloji, donanım ve hastane ürünleri tanıtıldı.

Teknomar, Ziyaretçiler Tarafından Yoğun İlgi Gördü

Ortamda çürütücü etkiye sahip olan etilen gazların, en tehlikeli hava kirliliğinin başlarında yer alan partiküllerin ve sağlığımıza zarar verebilecek her türlü bakteri ve virüslerin yok edilmesini sağlayan Uvion Hava Sterilizasyonu Cihazı, Expomed Eurasia Fuarı’nda ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Her türlü virüsü, bakteriyi, mikroorganizmayı yok eden etkili ve kaliteli hava sterilizasyon çözümü Uvion, Teknomar standında ziyaretçilerin odak noktası oldu. Teknomar, Türkiye’de ilk Topi Wound Care yara bakım cihazı ilede yaradaki enfeksiyonu emerek yaranın çok daha çabuk iyileşmesini sağlıyor. Mobil olması sayesinde hastanın konforu artıyor. Teknomar’ın fuardaki bir diğer ürünü ise düşük ısılı ozon plazma sterilizasyon cihazı HRF 3000 de tamamen yerli malı ve TÜDB belgeli.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.