FUAT KUKUT İLE BESTOİL BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Tarla Bitkileri Üreticileri Merkez Birliği Başkan’ı Fuat Kukut geçtiğimiz akşam Avrupa’nın en büyük gıda şirketlerinden Bestoil’in yöneticileriyle birlikte İstanbul Bebek’te akşam yemeğinde bir araya geldi.

FUAT KUKUT İLE BESTOİL BİR ARAYA GELDİ

Önümüzdeki aylarda Türkiye’den milyonlarca Euroluk tarım ürünü ithal etmeyi planlayan ve bu konuda da Tarbigem Genel Başkanı Fuat Kukut ile bir araya gelen Bestoil’in Ceo’su Piotr Nadzieja, Fuat Kukut’a gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için de ayrıca teşekkür etti.

Bestoil ile uzun süreli ekim sözleşmesi yapmayı planladıklarını belirten Türkiye Tarla Bitkileri Üreticileri Merkez Birliği Başkan’ı Fuat Kukut “ Bestoil’e uzun bir süredir görüşme halindeyiz. Önümüzdeki dönemde ilk süreçte 50 milyon Euro ile başlamayı düşündüğümüz ticari birlikteliğimizin toplamı yüz milyonlarca Euroyu bulacağını öngörüyoruz. ’şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.